Vochtbestrijding

Alle dakwerken bij Dakwerken Joel Smets

Als ervaren dakwerker kan u bij Joel Smets Dakwerken terecht voor tal van diensten. Op deze pagina proberen we u een overzicht te geven van alle diensten waarvoor u bij ons terecht kan.

Plaatsen van een nieuwe dakconstructie

In sommige gevallen is het dak dermate versleten, of de houten draagstructuur te verrot, dat een nieuw dak zich opdringt. Samen met Joel Smets Dakwerken bespreekt u vervolgens alle mogelijkheden. Uiteraard zullen we eerst de draagstructuur van het dak vernieuwen of verstevigen. Daarna heeft u de keuze uit verschillende soorten dakbedekking. Bij Joel Smets Dakwerken zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten dakbedekkingen. Wij plaatsen zinken daken, leien daken, klassieke dakpannen en zelfs rieten daken.

Aanbrengen van nieuwe dakbedekking

Indien je geluk hebt, is de draagconstructie van je dak nog perfect in orde, en hoef je dus enkel maar een nieuwe dakbedekking te plaatsen. Er zijn verschillende redenen waarom onze klanten een nieuwe dakbedekking willen plaatsen. Zo is het in de meeste gevallen zo dat de dakbedekking versleten is, en dat het tekenen toont van barsten of scheuren. In dat geval is een nieuwe dakbedekking natuurlijk voldoende om dit probleem te verhelpen.

In sommige gevallen is het zo dat een nieuwe dakbedekking een onderdeel is van een grotere renovatie. De nieuwe dakbedekking zorgt er dan mee voor dat de uitstraling van de woning vernieuwd wordt.

Zoals al aangegeven kan u bij Joel Smets Dakwerken terecht voor alle types dakwerken. Wij staan u bij met advies, en kunnen u, op basis van uw type dak, het perfecte daktype aanbevelen.

dakwerken

Aanbrengen van lichtelementen

Vaak komen klanten naar ons omdat ze meer licht willen in hun woning. De ruimtes onder het dak zijn dan te donker, en vragen ons hoe ze meer licht in hun woning kunnen krijgen.

Bij Joel Smets Dakwerken hebben we verschillende oplossingen voor het vermeerderen van licht in de woning. De oplossingen die we aanbieden zijn meestal het aanbrengen van dakramen, het inpassen van een lichtstraat op een plat dak, of zelfs het construeren van een dakkapel.

Samen met u bekijken we wat de beste oplossing is in uw geval.

Reinigen en ontmossen

Uw dak krijgt het soms hard te verduren onder invloed van de weersomstandigheden. Na verloop van tijd zal uw dak onvermijdelijke een vuile uitstraling krijgen. Daarom dat het reinigen van daken één van onze diensten is die we aanbieden aan onze klanten. Een gereinigd dak geeft niet enkel een nette indruk, het vergroot ook nog eens de levensduur van je dak.

Ook ontmossen van daken behoort tot de breder waaier aan diensten die we aanbieden. Net zoals de algemene reiniging van daken zal het ontmossen de uitstraling van je dak verhogen, je dak zal ook nog eens langer meegaan.